Meten is Weten - MIW - Validatie - Kalibratie - Onderhoud - Reparatie

Meten is Weten
Home » Kalibreren thermometer

Wij verzorgen het kalibreren van uw thermometer

 

Laat het kalibreren van de thermometer goed gebeuren

Meten Is Weten helpt u met het kalibreren van een thermometer of andere meetinstrument. U kunt bij ons terecht voor bijna alle thermometers, uitlezing, regelaar ,voelers of opnemer. Het kalibreren van de thermometer gebeurt op aanvraag ook op locatie. Dit is vooral voor u van nut als het gaat om temperatuurmeters in kostbare productie machines of vast opgestelde apparatuur.

Onze werknemers staan voor u klaar

Onze professionele medewerkers helpen u graag met het kalibreren van de thermometer. Wij staan ook klaar om u op andere manieren te helpen. Zo kunnen wij u assisteren in het opstellen van een protocol of het repareren van defecte onderdelen. Heeft u een achterstand bij kalibratie en validatie werkzaamheden dan kunnen wij u helpen deze weg te werken.

Niet alleen kalibratie

De werkzaamheden van Meten Is Weten beperken zich niet alleen tot het kalibreren van de thermometer. Ook voor validatie en reparatie zijn wij beschikbaar. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in het bijstaan van bedrijven in het zorgen dat uw machines zo optimaal mogelijk blijven functioneren.

Wacht niet meer

Onze medewerkers staan klaar om met u een afspraak te maken voor een kalibratie, validatie of reparatie. Bel daarom meteen naar 0485 38 12 33 of mail naar info@meten-weten.nl.