Meten is Weten - MIW - Validatie - Kalibratie - Onderhoud - Reparatie

Meten is Weten
Home » Kalibreren weegschaal

Het kalibreren van uw weegschaal door Meten Is Weten

 

Professioneel laten kalibreren van uw weegschaal?

Het laten kalibreren van uw weegschaal is een taak die door professionals moet worden uitgevoerd. Meten Is Weten bestaat uit een groep experts die hun taak erg serieus nemen. Wij kunnen uw weegapparatuur dan ook kalibreren van 0 gram tot 150 kilogram. Op aanvraag kunnen wij het kalibreren van de weegschaal op locatie uitvoeren.

Service en professionaliteit

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over ons werk. Daarom houden wij service en professionaliteit hoog in het vaandel. Wij zorgen niet alleen voor het kalibreren van uw weegschaal maar ook de nodige rapportage. Indien u dat wenst kunnen wij u ook helpen met advies.

Voor al uw kalibratie en reparatie

Het kalibreren van uw weegschaal is niet de enige werkzaamheid die wij voor u kunnen vervullen. Ook het valideren en repareren van de meeste machines kunnen onze werknemers op zich nemen. Het valideren gebeurt volgens zelf opgestelde protocollen of een algemeen protocol.

Wacht niet langer

Wij helpen u graag en staan klaar om een afspraak met u te maken. Wacht dus niet en bel ons nu. U kunt ons bereiken op het nummer 0485 38 12 33 of mail naar info@meten-weten.nl.