Meten is Weten - MIW - Validatie - Kalibratie - Onderhoud - Reparatie

Meten is Weten
Home » Bloeddrukmeter kalibreren

Het snelst uw bloeddrukmeter kalibreren

 

De bloeddrukmeter kalibreren door professionals

U kent zelf het belang van uw bloeddrukmeter laten kalibreren. Om te zorgen dat deze meter naar behoren blijft functioneren moet u regelmatig een kalibratie uit laten voeren. De professionals van Meten Is Weten kunnen u hierbij uitstekend helpen. Niet alleen zullen zij uw bloeddrukmeter kalibreren maar ook verzorgen zij de rapportage achteraf.

Ervaren professionals die voor u klaar staan

De medewerkers van Meten Is Weten helpen u graag met het uitvoeren van kalibratie, reparatie en validatie werk. Zij kunnen u onder andere helpen met het opstellen van een protocol en het inhalen van een validatie achterstand. Het kalibreren van een bloeddrukmeter kan bovendien op aanvraag op locatie plaatsvinden.

Meten Is Weten helpt u met uw kalibratie

Het kalibreren van uw bloeddrukmeter is één van de belangrijkste taken van ons bedrijf. Daarom zijn onze professionele werknemers er dan ook experts in. Met hun jarenlange ervaring kunnen zij bovendien zorgen dat u ook voor validatie en reparatie bij ons terecht kunt. Wij zorgen er voor dat u efficiënt en optimaal kunt blijven functioneren.

Maak meteen een afspraak

Wacht niet langer en bel nu om een afspraak te maken. Wij zijn bereikbaar op het nummer 0485 38 12 33 of op het e-mailadres info@meten-weten.nl.