Meten is Weten - MIW - Validatie - Kalibratie - Onderhoud - Reparatie

Meten is Weten
Home » Valideren autoclaaf

Wij valideren uw autoclaaf

 

Als u uw autoclaaf moet laten valideren

Het laten valideren van uw autoclaaf is niet alleen een precies werk, het moet ook voldoen aan allerhande richtlijnen. Meten Is Weten kan uw autoclaaf valideren aan de hand van de richtlijnen steriliseren & steriliteit of volgens een door u opgesteld protocol. Na het uitvoeren van de metingen verzorgen wij voor u de rapportage. Aan de hand van onze jarenlange ervaring kunnen wij u ook voorzien van vrijblijvend professioneel advies.

Valideren, kalibreren en repareren

De werkzaamheden van onze professionals houden niet op bij het valideren van uw autoclaaf. Wij zijn ook in staat om de benodigde aanpassingen en reparatie van soortgelijke machines te verzorgen. Dit gebeurt met officiële onderdelen en volgens de protocollen van de leverancier. In bijna alle gevallen worden deze werkzaamheden uitgevoerd op locatie.

Professionele medewerkers

De experts van Meten Is Weten staan voor u klaar om te helpen met het valideren van een autoclaaf of andersoortige werkzaamheden. Ons bedrijf heeft klantgericht werken hoog in het vaandel staan en helpt u dan ook graag zoals u dat wilt. Ook voor het tijdelijk vervangen van uw werknemers kunt u bij ons terecht.

Bel ons nu

Meten Is Weten staat klaar om u te helpen dus neem meteen contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar info@meten-weten.nl of bellen naar het nummer 0485 38 12 33.