Meten is Weten - MIW - Validatie - Kalibratie - Onderhoud - Reparatie

Meten is Weten
Home » Kalibreren bloeddrukmeter

Meten Is Weten helpt u met het kalibreren van uw bloeddrukmeter

 

Professioneel laten kalibreren van uw bloeddrukmeter?

De medewerkers van Meten Is Weten zijn allemaal professioneel opgeleid in het kalibreren van uw bloeddrukmeter. Wij kunnen voor u ook andere drukmeters kalibreren. Denkt hierbij bijvoorbeeld aan een druksensor of een manometer. Meten Is Weten werkt voor diverse laboratoria, in de gezondheidszorg en farmaceutische bedrijven en bedrijven uit de procesindustrie.1

Klantgericht

Onze werknemers zijn er op gericht om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dit doen wij niet alleen door u de beste kalibratie en validatie te bieden. Ook voor reparaties kunt u bij ons aankloppen. Heeft u een tijdelijk werknemerstekort dan kunnen de professionals van Meten Is Weten u assisteren. Wij werken op afspraak op locatie.

Voor al uw wensen

De medewerkers van Meten Is Weten staan voor u klaar om te helpen met alle controle, kalibratie of validatie werkzaamheden. Van het kalibreren van uw bloeddrukmeter tot het valideren van een autoclaaf, onze professionals kunnen u daarmee helpen. Wij beschikken over de meest moderne en uitgebreide apparatuur om uw proces of installatie door te meten.

Maak nu een afspraak

Wacht niet langer en bel nu om een afspraak met ons te maken. Wij helpen u bij de kalibratie, validatie of reparatie van uw meetapparatuur. Meten Is Weten is te bereiken op het telefoonnummer 0485 38 12 33 of per e-mail op info@meten-weten.nl.