Meten is Weten - MIW - Validatie - Kalibratie - Onderhoud - Reparatie

Meten is Weten
Home » Autoclaaf validatie

Voor uw autoclaaf validatie staat Meten Is Weten klaar

 

Ervaren experts helpen met uw autoclaaf validatie

De beste autoclaaf validatie gebeurt door Meten Is Weten. Wij zorgen ervoor dat uw protocollen precies worden nageleefd en dat er naderhand een rapportage wordt geschreven. Onze kennis reikt verder dan alleen autoclaaf validatie. Wij houden ons ook bezig met kalibratie en reparatie van soortgelijke machinerie.

Bijzonder klantgericht en professioneel

Ons stokpaardje is de manier waarop wij klantgericht handelen. Onze werknemers staan klaar om u zo professioneel en snel mogelijk te assisteren. U kunt hierbij rekenen op hulp bij het schrijven van een nieuw protocol tot het bijspringen in het inhalen van validatie en kalibratie.

Het bedrijf voor alle validatie, kalibratie en reparatie

U kunt bij ons terecht voor een breed assortiment van diensten. Wij verzorgen voor u de validatie van een autoclaaf net zo makkelijk als de kalibratie van een thermometer. Onze klanten bestaan uit diverse laboratoria, gezondheidszorg, farmaceutische bedrijven en mensen uit de procesindustrie. Ook beschikken wij over de meest moderne en uitgebreide apparatuur.

Contacteer ons meteen

Wacht niet langer om contact met ons op te nemen en bel meteen. Ons telefoonnummer is 0485 38 12 33. U kunt ook een e-mail sturen naar info@meten-weten.nl.