Meten is Weten - MIW - Validatie - Kalibratie - Onderhoud - Reparatie

Meten is Weten
Home » Valideren wasmachine

Hulp nodig bij het valideren van uw wasmachine?

 

Het valideren van een wasmachine kunt u aan ons over laten

Meten Is Weten kent het belang van een goede validatie van uw productieproces. Daarom zijn wij beschikbaar voor vele vormen van validatie. Wij kunnen u helpen met het valideren van een was-desinfectie machine maar ook een sterilisatie run van een cip/sip proces. Heeft u hulp nodig bij het opstellen van een protocol voor het valideren van een wasmachine dan kunnen wij daar ook bij van dienst zijn.

Meer dan alleen validatie

Onze werkzaamheden zijn niet alleen gebonden aan het valideren van een wasmachine. Ook voor de kalibratie van allerhanden apparaten zijn wij in te huren. Zoekt u een professionele reparateur dan kunt u bij Meten Is Weten terecht. Onze werknemers zorgen daarbij dat u het apparaat gerepareerd en gekalibreerd terug krijgt gestuurd.

Wij handelen klantgericht

Onze belangrijkste doel is er voor te zorgen dat u tevreden bent. Daarom zorgen wij graag voor de validatie van u apparatuur en voor hulp bij het opstellen van een validatieprotocol, het geven van vrijblijvend advies en het tijdelijk inspringen bij ziekte. Wij zorgen er voor dat u zo optimaal mogelijk kunt blijven functioneren.

Neem nu contact op

Laat nu van u horen door meteen te bellen met Meten Is Weten om een afspraak te maken. Ook voor vragen of advies kunt u met ons contact opnemen. Bel daarvoor naar 0485 38 12 33 of stuur een e-mail naar info@meten-weten.nl .