Meten is Weten - MIW - Validatie - Kalibratie - Onderhoud - Reparatie

Meten is Weten
Home » Kalibreren, thermometer, temperatuur kalibratie

Temperatuur en thermometer kalibratie

Schakel ons in voor de controle, kalibratie en validatie van uw apparatuur

Meten Is Weten vindt het juist kalibreren van uw apparatuur net zo belangrijk als u. Daarom bent u bij ons op het juiste adres voor de kalibratie van uw thermometer. Zeker als de temperatuur van uw instrument of apparatuur uiterst belangrijk is, zorgen wij voor de best mogelijke kalibratie. Heeft u hulp nodig bij het opstellen van een protocol voor de validatie van uw apparatuur? Ook dan staan wij voor u klaar. Neem daarom meteen contact met ons op.

Schakel ons in voor het kalibreren van uw apparatuur

Meten Is Weten heeft een uitstekende kennis van de kalibratie van uw thermometer, om te zorgen voor de correcte weergave van de temperatuur. Daarnaast bent u bij ons ook op het juiste adres voor professionele reparateurs. Wij streven altijd uw tevredenheid na. Om hiervoor te zorgen, helpen wij u graag met bijvoorbeeld het opstellen van een validatieprotocol, het geven van vrijblijvend advies en het tijdelijk inspringen bij ziekte. Wij zorgen er voor dat u zo optimaal mogelijk kunt blijven functioneren.

Bij Meten Is Weten kunt u terecht voor:

  • het tijdelijk vervangen van één van uw medewerkers;
  • professioneel en uitstekend opgeleid personeel;
  • het valideren van uw apparatuur;
  • de kalibratie van verschillende grootheden;
  • onderhoud en reparatiewerkzaamheden van diverse instrumenten.

Wij staan voor u klaar

Meten Is Weten zorgt zonder problemen voor het kalibreren van uw apparatuur. Schakel ons bijvoorbeeld in wanneer uw thermometer kalibratie nog niet gebeurd is. Wij zorgen dat u zeker bent dat de weergegeven temperatuur klopt na onze professionele kalibratie. Ook voor het valideren en repareren van apparatuur en diverse instrumenten kunt u een beroep op ons doen. Bel direct met 0485 38 12 33 of stuur een e-mail naar info@meten-weten.nl om onze hulp in te schakelen.